Nordnorsk Byggekontroll AS | UiT Teknologibygget
53
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-53,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

UiT Teknologibygget

About This Project
Nytt teknologibygg for UIT Norges arktiske universitet. Byggherre Statsbygg:400 mill.BL/SHA Nybygg ca 8000 m2 fordelt over 6 plan med plan 4 som ren kontorfløy med møterom og arkiv. Hovedbyggeleder med koordineringsansvar og SHA-koordinator, delte entrepriser med grunnentrprise med veier og plasser, 2 byggentrepriser, VA-anlegg, røranlegg, ventilasjon, elektro, automasjon og heis.
Fundamentert til fjell med omfattende fjellskjæring. Endring av eksisterende veikurvatur med senking/heving og breddeendring Hansine Hansens vei og ombygging/etablering av nye steinbelagte og asfalterte fortau, gangveier og parkeringsareal. Bæresystem i stål og hulldekker med bindingsverk i tre og forblending i skifer og stål. Rom for fullskala skipssimulator og forberedelse for tungregnemaskin med planlagt avgitt varmeeffekt til oppvarming øvrige arealer for UiT. Strømningsbasseng. Tilkoblet vannbåren fjernvarme. Kjøle- og fryseanlegg. Fullsprinklet. Gangbro forbindelse i to plan over gate til eksisterende bygg og 120 m kulvert under gatenivå tilknyttet eksisterende bygningsmasse.