Nordnorsk Byggekontroll AS | Ledig stilling
159
page-template-default,page,page-id-159,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ledig stilling

Vi søker etter erfarne INGENIØRER

Nordnorsk Byggekontroll A/S er et uavhengig rådgiverfirma med hovedaktivitet innen prosjektadministrasjon. Våre forretningsområder er prosjektledelse, byggeledelse og prosjektutvikling.

På grunn av langsiktige kontrakter og økt oppdragsmengde ønsker vi å utvide laget vårt med flere ingeniører – kanskje det er deg?

 

Har du relevant utdannelse som ingeniør innen byggfag eller VA, har vi en spennende og utfordrende stilling hvor du får brukt din kompetanse og utviklet deg. Som ingeniør får du lede spennende prosjekter innen restaurering og nybygg. Du har stor påvirkning på din egen arbeidsdag hos oss.

  • Du må være engasjert, selvgående og ha gode samarbeidsevner.
  • Ha allsidig erfaring innen byggteknikk/VA-teknikk (minimum 3 års relevant erfaring)
  • Krav om byggingeniør/VA ingeniør – eventuelt fagskoleutdannelse.
  • God forståelse av økonomi og prosjektstyring.
  • Arbeidsspråket vårt er Norsk, og det er viktig at du klarer å gjøre deg godt forstått både muntlig og skriftlig.

Vi er en solid bedrift som har lang erfaring og stabile ansatte. For tiden har vi 11 ansatte, hvorav 10 ingeniører fordelt på kontor i Tromsø og Harstad.

 

Vi har samarbeid med store kjente aktører, noe som gir gode muligheter for spennende oppdrag i hele landsdelen.

 

Vi har et godt arbeidsmiljø med stor takhøyde.

 

Vi kan tilby en spennende jobb, konkurransedyktig lønn og gode pensjonsordninger. Sjekk oss gjerne ut på vår nettside www.nnbk.no eller på Facebook. Har du spørsmål kan du kontakte Daglig Leder Jørgen Drangfelt tlf: 996 38 494 . jorgen@nnbk.no eller Frank Dale på tlf. 922 55 455. Skriftlig søknad med CV og attester sendes til:

 

Nordnorsk Byggekontroll AS

Sildrevegen 4

9016 Tromsø

Evt. mail: tromso@nnbk.no